Careers at Sport Design Sweden

Sport Design Sweden is a design agency that uses clothes to give brands a boost in terms of visibility and recognition. We strive to keep our design and product range up-to-date by constantly looking for new inspiration, and we keep a close eye on trends in the fashion world. All sales are made by our dedicated and hard-working project managers who travel far and wide to meet with our clients, both old and new, and they are always on the lookout for new prospects.

Sport Design Sweden’s main concept and focus has always been clear: to deliver great merchandise collections to sport clubs, summer and winter destinations and events. Our goal is to be the best in the world, and we hope you want to be a part of the journey.

OPEN POSITIONS

Looking to work with a fun and creative group of people?

We are always looking for talented people!
Submit an open application by sending us your CV.

Send us your CV

Social Media Manager

Vi växer och söker en kreativ stjärna inom marknadsföring på sociala medier!

Sport Design Sweden expanderar sin e-handelsplattform genom etablering i Sverige och börjar titta på internationella marknader. Vi behöver en person som kan ta ansvaret för vår digitala satsning och det dagliga operativa arbetet med att driva trafik och konvertering mot utsatta mål. Är du en stjärna på Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, Google Ads, Google Analytics och samtidigt kan grunderna i WordPress så är du den vi söker.

Arbetsuppgifter inkluderar;

  • Ta fram och rikta annonser via sociala medier.
  • Planera och skapa material för våra kunder/idrottsklubbar till deras digitala plattformar, fysiska arenor och andra events.
  • Uppdatera innehåll på våra webshoppar (WordPress / WooCommerce).
  • Analysera våra insatser på löpande basis och med insikter från data utveckla vår kommunikation och marknadsföring.
  • Vara en del av en projektgrupp som är kravställare mot vår tredjepartleverantör som bygger och driftar vårt e-handelssystem.

För att passa in i rollen och hos oss så är du en person som gillar att arbeta i en entreprenöriell miljö där vi tillsammans skapar nytta och nöje! Förutom att den vi söker så klart brinner för social media så tror vi att du:

  • Har någon erfarenhet av digital marknadsföring och e-handel.
  • Har grundläggande tekniskt intresse och nyfiken på digital utveckling.
  • Är van att arbeta med integreringar, SEM, SEO, Google Analytics, AdWords och sociala medier.
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Har du ett idrottsintresse så är det ett stort plus.

Du trivs med att arbeta i snabbväxande bolag och gillar att vara den som kommer med idéer och ta ansvar. Du är kreativ, driftig och tycker om att se mätbara resultat.

Vi erbjuder familjär arbetsmiljö i trivsamma lokaler i centrala Stockholm.

Start: Omgående
Plats: Slussen, Stockholm
Lön: Fast enligt överenskommelse
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Skicka in din ansökan

Produktionsassistent

Tycker du också att härliga minnen förtjänar snygg och bra merchandise? Lockas du att av att arbeta med sport och livsstil?

Sport Design Swedens huvudkoncept och fokus är att erbjuda väldesignad merchandise till sportklubbar, sommar- och vinterorter. Vi har ett kontor fullt av positiva och drivna kollegor som brinner för design, försäljning, inköp/produktion och logistik.

Vårt mål är att vara bäst i världen och vi hoppas att du vill vara med på resan. Sport Design Sweden befinner sig i en expansiv fas och vi behöver nu förstärka vårt team. Här får du möjligheten att arbeta i en fartfylld roll med mycket eget ansvar och internationella samarbeten.

Vi fortsätter att växa och söker därav en produktionsassistent. I rollen finns stora möjligheter att utvecklas och utmanas. Vi står inför en spännande framtid där du har möjlighet att påverka och växa med bolaget.

I rollen ingår arbetsuppgifter som kräver goda kunskaper i Adobe Illustrator samt Officepaketet. Den vi söker har textilutbildning eller arbetar med produktion inom textil. I rollen kommer du ha daglig kontakt med fabriker i Asien vilket kräver goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person motiveras du av att lösa problem och försöker hela tiden hitta smidigare sätt att utföra ditt arbete. Du trivs i en roll med stora kontaktytor och känner dig bekväm i en kommunikativ roll. Du är prestigelös och är redo att kavla upp ärmarna. I en varierande vardag behövs det att du är flexibel och har förmågan att prioritera och ändra fokus. Vidare är du noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbete.

Start: Omgående
Plats: Slussen, Stockholm
Lön: Fast enligt överenskommelse
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du vara med och växa med oss?

Skicka in din ansökan